Friday, 29 March 2013

I miss the past :')

Hai , lamanya dah tak update blog ni .
Rindunyaaaa . By the way , tadi stalk blog Eylaa .
Terjumpa post dia yang ni 

Ouchh terharunya , rasa macam nak mengalirkan air mata je :')
Eyla , i wanna you to know that i do really miss youuuuuuu bestfriend 
and aku takkan lupakan memori kita selamanyaa .
tapi perkara yang paling aku ingat sekali yg time kita darjah 6 tu ..
kau memang sayangkan diary kau . Hahahaha :D
Lepastu ingat lagi tak yang kita conteng dinding dalam tandas tu ..
hahaaha time tu semua ikut perasaan . dinding tandas pun jadi mangsa ...
Aku rasa macam nak balik kat SK 1 nak cari hasil seni kita tu . 
uuuuu rindunyaaa jadi kanak-kanak ..
pastu main simbah-simbah dengan udin and his bestfriend kuhan ..
hahahaha macam orang tak betul je kan kita dulu-dulu . 
hahahaha :) And now bila aku jumpa kuhan , dia mesti tanya pasal kau ..
HAHAHA AKU RINDU SEGALA-GALANYAAA !
Hope persahabatan kita akan kekal dunia dan akhirat :)

No comments:

Post a Comment